Skrollaa alas
en
fi

NYKI 2016 JA NAPAKATASTROFI 2021 / OLOHUONE-PODCAST

15 huhtikuun, 2021
Olohuone 98

Tämän viikon jaksossa me päätettiin vihdoin käsitellä kokonaan meidän vuoden 2016 New Yorkin matka, johon me viitataan lähes jokaisessa jaksossa. Reissu oli ikimuistoinen huolimatta siitä, että kyseessä ei ollut meidän ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatka eikä edes mun ensimmäinen kerta kyseisessä kaupungissa.

Miksi matka oli niin ikoninen?

Miksi New Yorkiin lähdettiin?

Mikä ei vastannut odotuksia?

Mikä oli paras ruokakokemus?

Millaisella budjetilla New Yorkiin kannattaa varautua?

Jaksossa mä kerron myös mun omaan napaan liittyvästä katastrofista, joka ei liity New Yorkiin millään tavalla.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *