Skrollaa alas
en
fi

RÄJÄHTELEVIÄ TUNTEITA JA MUKAVUUDENHALUA – TEIDÄN OLETTAMUKSET MEISTÄ OSA 2 / OLOHUONE-PODCAST

22 huhtikuun, 2021
Olohuone 99

Me ollaan Valtterin kanssa jaettu meidän ajatuksia Olkkarissa jo lähes sadan jakson ajan, eli ollaan tultu podin kuulijoille jo hyvin tutuiksi. Kuinka hyvin kuulijoiden tiedot meistä sitten osuvatkaan kohdalleen? Tässä jaksossa me reagoitiin erilaisiin olettamuksiin, joita saatiin @olohuonepodcast Instagramissa.

Millä tolalla meidän unirytmi on?

Millainen mä olen vihaisena?

Onko Valtteri samanlainen videoillaan ja arkielämässä?

Kummalla kestää pidempään laittautua?

Kumpi pohtii muiden mielipiteitä enemmän?

Jaksossa me mietitään myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella asumista sekä eriparisia pussilakanoita. Poikkeuksellisesti jakso löytyy myös videomuodossa Valtterin YouTube-kanavalta! PS. Mä herään aamuviideltä.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *