Skrollaa alas
en
fi

SATA EPISODIA NYKIN MATKAA JA VESSAJUTTUJA / OLOHUONE-PODCAST

29 huhtikuun, 2021
Olohuone 100

Olkkarissa on vihdoin 100 jaksoa täynnä! Me aloitettiin Olohuone-podcast jo vuonna 2018 ja podilla on piakkoin kolmannet synttärit. Sadannen jakson kunniaksi pohditaan kulunutta kolmea vuotta ja sataa jaksoa podcastin parissa.

Kumman idea oli perustaa yhteinen podcast?

Millaisista asioista Olkkarissa haluttiin alussa keskustella?

Miksi podcastissa on helpompi puhua vaikeista asioista kuin esimerkiksi YouTube-videolla?

Missä kaikkialla Olkkaria on nauhoitettu?

Mitkä jaksot ovat mun suosikkeja?

Mitä outoja faktoja Valtteri muistaa aiemmista jaksoista?

Jaksossa me kerrotaan myös, paljonko podcastista tienaa ja miksi me edelleen tehdään podcastia – paljonko pankkitilille kilahtaa jokaisen kuuntelukerran myötä? Tässä jaksossa myös jatketaan lausetta monen vuoden jälkeen sekä pohditaan, mitä on luvassa seuraavassa sadassa jaksossa.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *