Skrollaa alas
en
fi

NÄIN PALJON TIENATAAN JA TUHLATAAN / OLOHUONE-PODCAST

13 toukokuun, 2021

Kaupallinen yhteistyö: Anyfin

Olohuone 102

Tiliotteet on nyt nostettu Olkkarin pöydälle! Me ollaan Valtterin kanssa tehty itsellemme tarkat kuukausibudjetit jo viime vuonna. Molempien Exceleissä on tiukat luvut siitä, paljonko meidän pitää säästää ja kuinka paljon ruokaan voi kuussa laittaa rahaa. Mä paljastin budjettini jo viime syksynä videolla, mutta kuinka helppoa budjetissa onkaan pysyä? Tämän viikon jaksossa me kerrotaan kaikki meidän huhtikuun menoista.

Millasia rahankäyttäjiä me oikeastaan ollaan?

Kumman budjetti ylittyi lähes tuhannella eurolla?

Kumman kallein ostos viime kuulta on iso kasa heinää?

Mitä turhaa me ollaan ostettu?

Mikä omissa menoissa yllätti?

Jaksossa kuullaan myös, millä summalla me tilataan kuussa ruokaa ja miten meidän mielestä tulisi toimia tilanteessa, jossa parisuhteen toinen osapuoli tienaa enemmän. Pitääkö kulut silti laittaa sentilleen tasan?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *