Skrollaa alas
en
fi

KEHOPOSITIIVISUUS LIHOTTAA JA SUKUPUOLET OVAT TURHIA / OLOHUONE-PODCAST

3 kesäkuun, 2021
Olohuone-coverkuva-vakaa

Vuorossa on pitkästä aikaa kuulijoiden epäsuosittuihin mielipiteisiin reagointia ja tässä jaksossa me keskustellaan Valtterin kanssa laajasti monenlaisista aiheista. Meitä puhuttaa binäärinen sukupuolikäsitys, kehopositiivisuus sekä maksuton toisen asteen koulu.

Pitäisikö sukupuolitermeistä luopua kokonaan?

Mistä syystä mä oon kokeillut vegaanista ruokavaliota?

Miksi vanhempien pitäisi suorittaa ajokortti?

Miksi Valtteri on innostunut virtahevoista?

Pitäisikö kaikilla olla oikeus saada biologisia lapsia?

Jaksossa puhuttaa myös mielenterveysongelmat adoptioprosessin esteenä sekä traumojen siirto sukupolvelta toiselle. Me keskustellaan myös eläkkeestä – nautitaanko silloin elämästä vai odotetaanko kuolemaa?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *