Skrollaa alas
en
fi

KESÄN SISUSTUSTRENDIT 2021

9 kesäkuun, 2021

Kaupallinen yhteistyö: Lumo-kodit

naaG_Edit-9925

Ulkona taivas on sininen, puiden oksat heiluvat vihreinä, auringonlasku maalaa veden oranssiksi ja teiden varsilla kukkii voikukat, mutta miten tuoda kesä ja värit hallituksi osaksi skandinaavista sisustusta?

Musta on aivan ihanaa, että trendit eivät enää vaihdu yhtä tiiviisti kuin ennen vaan sykli on hidastumassa. Kaarevat muodot erityisesti pöydissä ja nojatuoleissa ovat viime vuoden tavoin yhä trendikkäitä, kuten myös teddy-kangaspuupinnat, sekä keraamiset koriste-esineet ja maljakot. Yleisiä trendejä tänä vuonna ovat myös tyylikkäät huolitellut työpisteet, johon nykyinen maailmantilanne on varmasti vaikuttanut. Mutta mitä ovat ne kesän sisustustrendit, joilla saa väriä sisustukseen? Siihen kysymykseen en vastannut vieläkään, mutta nyt vastaan ja näytän miten trendit näkyvät meidän Lumo-kodissa.

naaG_Edit-9934 naaG_Edit-9927 naaG_Edit-9985

Kuivakukat ovat edelleen osa trendikästä skandisisustusta, mutta itse en välitä kesään sopivista värikkäistä kuivakukista. Sen sijaan olen innostunut suosioon nousseista niittykimpuista, jotka näyttävät kuin ne olisi itse käyty poimimassa viereiseltä pellolta. Totuus on kuitenkin se, että ne itse kerätyt kimput eivät todellakaan näyttäsi yhtä kauniilta, kuin nämä kuvien kimput. Kuivakukkiin verrattuna niittykimpuissa on se ikävä puoli, että kimput saattavat kestää vain viikon sellaisinaan. Niittykimpuissa on usein paljon erilaisia kukkia, jotka ovat eri kestoisia. Sain nämä kimput säilymään kuitenkin lähes kolme viikkoa, kun purin kimput muutamaan otteeseen ja otin huonon näköiset kukat pois. Kuvissa näkyvien kimppujen hinnat ovat noin 200-250 euroa per kimppu. Edullisempi, mutta silti näyttävä vaihtoehto nittykimpuille on erilaiset oksat, kuten omenapuun oksat, joita itsekin juuri ostin television viereiselle tarjoiluvaunulle. Myös nätisti asetellut hedelmät tuovat herkullista väriä sisustukseen ja mikä parasta – ne päätyvät lopulta lautaselle eivätkä roskiin, kuten leikkokukat.

naaG_Edit-9936 naaG_Edit-9939 naaG_Edit-9920

Vielä joitain vuosia sitten skandinaavisen kodin valkoiset korkeakiiltoiset hyllyt ammottivat tyhjyyttään. Mitä avarampaa, sen parempi, ajateltiin. Nyt puupintaisten ja jopa käsittelemättömien puukaappien päällä on näyttäviä asetelmia. Maljakot ovat lasittamattomia ja mattapintaisia, muotonsa puolesta itsessään jo taide-esineitä. Taide-esineet, kuten erilaiset veistokset ovat nyt trendikkäitä ja plussaa on mitä hassumman ja erikoisemman näköinen esine on. Sisustuskirjat jatkavat suosiotaan, mutta nyt niissäkin saa olla väriä. Todellinen kirjojen ystävä peittää kokonaisen seinän kirjahyllyillä ja kirjoillaan, sillä kiinteät mittatilauksena tehdyt hyllyt ovat tämän vuoden nouseva trendi. Värikkäät kynttilät sopivat kukkien tavoin kausisisustamiseen, sillä ne eivät jää kesän jälkeen hyllyille pyörimään ja ovat näin ollen myös ekologisempia valintoja.

naaG_Edit-9179 naaG_kuva 1 naaG_Edit-9173

Makuuhuoneen ilme muuttuu kokonaan uusilla vuodevaatteilla, kun sängyn petaa hotellien tapaan auki. Uusiin pellavalakanoihin en uskaltanut valita trendivärejä vaaleansinistä tai keltaista vaan päädyin turvalliseen vihreään, sillä se on huomattavasti ajattomampi valinta. Niin hassulta kun se kuulostaakin, olen kuitenkin harkinnut makuuhuoneen seinien maalaamista vaaleansiniseksi. Lumo-kodeissa on maalietu eli saan maalata aina halutessani seinät uudelleen ja Lumo-kodit maksaa maalit, sekä kaikki maalaustarvikkeet. Maalit ja tarvikkeet toimitetaan halutessani vieläpä ovelle saakka, joten Lumo-kodeissa todella on vaivattomampaa ja edullisempaa lähteä maalaamaan seiniä, kuin ostaa vuodevaatteita.

Mikäli nykyinen kotisi ei inspiroi sisustamiseen tai mihinkään muuhunkaan, kannattaa katsoa Lumo-verkkokaupan valikoima, jossa on yli 2 000 kotia vuokrattavana vain muutamalla napin painalluksella. Kodin vuokraaminen onnistuu siis kätevästi verkkokaupasta, jonka jälkeen tulevaa kotia pääsee katsomaan vielä paikanpäälle asuntonäyttöön, missä vuokraaminen on mahdollista peruuttaa, jos jokin kodissa ei miellyttänytkään. Lumo-kotiin muuttaessa ilmaisia etuja ovat juurikin tuo edellä mainittu maalietu ja sen lisäksi muun muassa 0€ vuokravakuus, ilmainen netti perusnopeudella ja pihakoutsi. Maksullisia etuja, joista kuitenkin saa Lumo-asukkaana tarjouksen ovat esimerkiksi muuttopalvelu, muuttosiivous, yhteiskäyttöauto ja pienvaraston vuokraus. Näihin etuihin ja Lumo-koteihin voit tutustua paremmin heidän verkkosivuilla. Linkkaan tähän alle kuitenkin tuttuun tapaan taas omat suosikkikodit Lumo-verkkokaupasta, sillä näiden linkkausten kautta kuulema moni on löytänyt oman unelmakotinsa.

Helsinki

Karibiankuja 4 B 41, Jätkäsaari, Helsinki / 1H+KT
Töölönkatu 11-15 F 107i, Etu-töölö, Helsinki / 1H+KT
Henrik Borgströmin tie 2 C 46, Kruunuvuorenranta, Helsinki / 1H+KT
Iso Roobertinkatu 30 A 15, Punuvauori, Helsinki / 1H+KT
Haapaniemenkatu 11 A 5, Merihaka, Helsinki / 2H+K
Tuulensuunkuja 3 B 50, Sörnäinen, Helsinki / 2H+KT
Vinsentinaukio 4 B 26, Sompasaari, Helsinki / 2H+KT

Espoo

Koivu-Mankkaan tie 1 A 21, Niittykumpu, Espoo / 1H+KT
Niittykatu 15 B 39, Niittykumpu, Espoo / 2H+KT

Vantaa

Kaivokselantie 5f A 62, Kaivoksela, Vantaa / 1H+KT
Pyhtäänkorventie 21 J 111, Varomies, Vantaa / 2H+KT
Lauri Korpisen katu 10 D 105, Tikkurila, Vantaa / 2H+KT
Elmontie 11 B 56, Asola, Vantaa / 3H+KT+S

Muu Suomi

Kullervonkatu 16 B 11, Tammela, Tampere / 1H+KK
Kyllikinkatu 15 A 97, Tammela, Tampere / 1H+KK+S
Hippoksentie 31 G 35, Vasaramäki, Turku / 1H+KT
Ratapihankatu 45 A 5, Keskusta, Turku / 1H+K
Linnankatu 3b B 64, Keskusta, Hämeenlinna / 1H+KT
Linnaniemenkatu 1 E 69, Keskusta, Hämeenlinna / 2H+KK
Tiilitehtaantie 46 A 27, Mannila, Jyväskylä / 1H+KT
Yliopistonkatu 40b B 25, Keskusta, Jyväskylä / 1H+KT

naaG_Edit-9177

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *