Skrollaa alas
en
fi

LANDE VS. FARMI / OLOHUONE-PODCAST

17 kesäkuun, 2021
Olohuone-coverkuva-vakaa

Olkkarissa on tällä viikolla jatko-osa jaksolle nro 24, jossa me Valtterin kanssa keskusteltiin stadin ja landen eroista ja vastakkainasettelusta. Aiemmassa jaksossa pohdittiin, onko stadilaisilla oikeasti kiire ja kiinnitetäänkö maaseudulla huomiota erikoisesti pukeutuviin ihmisiin. Tässä jaksossa ei puhuta niinkään vaatteista eikä metroon juoksemisesta vaan jaksossa pohditaan mm. pakettimatkoja sekä pääkaupunkikeskeistä päätöksentekoa.

Miksi stadissa ajokortti ei ole itsestäänselvyys?

Mikä kiinnitti Valtterin huomion kuntavaaleissa?

Ovatko pääkaupunkiseudulla asuvat aivan tietämättömiä maaseudun asioista?

Matkustetaanko maaseudulla pelkästään turistirysiin?

Mikä mulla on pistänyt silmään maaseudun sisustustyylissä?

Jaksossa keskustellaan myös valon ja lumen määrästä sekä siitä, miten maaseutu pitää Suomen musiikkikulttuurin hengissä. Me pohditaan myös sitä, jäädäänkö landella todennäköisemmin asumaan lähelle sukulaisia ja onko tämä verrattavissa stadilaisiin, jotka eivät edes mieti Kehä III:n ulkopuolelle muuttoa?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *