Skrollaa alas
en
fi

KOKEMUKSIA BUDBEESTA

23 kesäkuun, 2021

Kaupallinen yhteistyö: Budbee

Budbee kotiinkuljetus6

Mun mielestä me kerrotaan ihan liian harvoin meidän ystäville, tutuille ja kollegoille, mikä meitä heissä inspiroi ja miksi me arvostetaan heitä. Mä sain joku aika sitten tähän liittyen idean – Haluan lähettää mua inspiroineille ihmisille juhannuksen kunniaksi paketin ja kertoa samalla ne asiat, joita en ole jostain syystä koskaan sanonut ääneen! Kysyin haluaisko Budbee lähteä projektiin mukaan, sillä Budbee on mun ykkösvaihtoehto kuljetukseen aina, kun tilaan jostain verkkokaupasta. Kun valitsen Budbeen tiedän, milloin paketti saapuu perille ja ylipäätään, että se saapuu perille. Se ei todellakaan ole aina itsestäänselvyys. Budbeen asiakastyytyväisyys on Suomessa huippuluokkaa eli 4,95/5, joten he olivat luonteva ja luotettava kumppani lähetyksiini.

Budbee kotiinkuljetus4 Budbee kotiinkuljetus3 Budbee kotiinkuljetus5

Budbee on ruotsalainen teknologiayritys, joka toimittaa verkkokauppojen paketit aivan uudella tavalla. Kehittynyt teknologia on keskeinen syy, miksi he pystyvät tarjoamaan niin hyvän asiakaskokemuksen. Budbeen sovelluksesta voi valita haluaako toimituksen kotiinkuljetuksen sijaan Budbee Box pakettiautomaatteihin. Lisäksi pystyy valitsemaan toimitustavan siitä lähtien, että soittaako lähetti ovikelloa, koputtaako oveen vai jättääkö paketin oven taakse (kahden pikkuruisen vahtikoiran omistajana tää on muuten ihan huippu ominaisuus, että pystyy välttämään ylimääräistä ovikellon rimputtamista). Budbeessa kuitenkin parasta on se, että mä pystyn valitsemaan itselleni sopivan kuljetusajan ja seuraamaan kartalta lähetyspäivänä klo 17 jälkeen, missä mun paketti on menossa! Eli ei tarvitse odottaa puolta päivää kotona, jos ovisummeri sattuisikin soimaan jossain kohtaa iltaa vaan voin rauhassa käyttää koiria ulkona ja käydä vaikka kaupassa. Varsinkin nyt kesällä vapaa-ajan voi käyttää niin paljon paremminkin kuin odottaen paketteja kotona. Netin kautta ostoksia tehdessä me kaikki tiedetään, että aina ei mene ihan nappiin ja joskus paketteja täytyy palauttaa. Budbeellä tämäkin on tehty helpoksi; voi valita haluaako palauttaa paketin Budbeen pakettiautomaattiin vai haluaako, että se noudetaan kotoa.

Budbee kotiinkuljetus7 Budbee kotiinkuljetus8

Budbeella on 100% fossiilivapaat kotiinkuljetukset ja toimitukset pakettiautomaatteihin, sillä Budbeen koko toiminta ja kehitys perustuu nimenomaan verkkoshoppailun hiilijalanjäljen pienentämiseen. Ekologiset arvot ovat sekä Budbeelle että mulle tärkeitä, joten haluttiin ottaa se tottakai huomioon juhannuslähetyksissä. Meillä on parvekkeella yksi vastaava minikasvihuone ja se on herättänyt mun sisäisen hortonomin – Lähetykseen oli siis pakko saada kasvihuone mukaan! Pakkaamalla lähetyksen tuotteet kasvihuoneen sisään vältettiin myös turhaa pakkausmateriaalia. Vois muuten kuvitella, että näiden kasaus on helppoa mutta se vei kolmelta ihmiseltä yli 12 tuntia, haha! Kirjoitin käsin lähetyksiin jokaiselle vaikuttajalle kortin, jossa kerroin mitä heissä ihailen ja arvostan. Kortit olivat siemenpaperia, jonka voi pilkkoa kukkaruukkuun ja ahkeran kastelun ja odottelun jälkeen siemenpaperipalasista kasvaa kukkia. Tämän vuoksi laitoin lähetyksen mukaan kukkaruukun, rikkakihvelit ja multaa, jotta lähetyksen saajat pääsevät heti istutuspuuhiin. Lisäksi lähetys sisälsi kukat, tarvikkeet ja ohjeet kauniin kukkaseppeleen tekoon ja macaron-leivoksia.

Budbee kotiinkuljetus1 Budbee kotiinkuljetus10 Budbee kotiinkuljetus9

Oli aivan ihanaa nähdä, miten lähetyksen saajat ilahtuivat näistä lähetyksistä ja kirjeistä. Oli aivan ihanaa päästä toteuttamaan tällainen lähetys nimenomaan Budbeen kanssa ja näin jakaa hyvää mieltä muille heidän avustuksellaan!

Budbee toimii myös ilman sovellusta, mutta suottelen lataamaan Budbeen sovelluksen, sillä se tekee paketin seurannasta vieläkin helpompaa. Budbeen sovelluksen voit ladata AppStoresta ja Google Play -kaupasta. Budbee operoi Suomessa tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla, Oulussa, Turussa, Tampereella, Lahdessa ja Jyväskylässä. Budbee myös laajentaa toimintaansa Suomessa koko ajan ja seuraamalla heidän Instagramiaan saa aina nopeiten tiedon, missä kaupungissa Budbeen kuljetukset seuraavaksi avautuvat.

Lue lisää Budbeesta täältä!

Budbee kotiinkuljetus11 Budbee kotiinkuljetus2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *