Skrollaa alas
en
fi

VITTU KUN KESÄLLÄKIN VITUTTAA / OLOHUONE-PODCAST

24 kesäkuun, 2021
Olohuone-coverkuva-vakaa

Kesäkuun viimeisenä jaksona Olkkarissa ollaan tuttuakin tutumpien asioiden parissa, eli me listataan Valtterin kanssa meidän omia vitutuksen aiheita. Tällä kertaa vitutuksessa on tosin aivan spesiaaliteema, eli kesä! Kesää odotetaan joka vuosi kuin kuuta nousevaa, mutta silti kesälläkin on paljon asioita, jotka nostavat meidän verenpainetta. Kaikkia tuntuu tällä hetkellä ainakin Etelä-Suomessa vituttavan helleaalto, mutta jaksossa kuullaan myös paljon muita samaistuttavia vitutuksen aiheita.

Mua vituttaa kesällä höösäävät ihmiset – mitä se tarkoittaa?

Miksi Valtteri pyöräilee maski naamassa?

Onko mammailu in?

Pitäisikö Fransille leikata kesäturkki?

Miksi siitepöly tuntuu tarttuvan pahiten grilliin?

Minne vesisängyt hävisivät?

Jaksossa me pohditaan myös sitä, miksi joka vuosi työmäärä lisääntyy juuri ennen lomaa ja mä tarkennan viime jaksossa kuultua kappaverhovitutusta. Tämän jakson myötä Olohuone by Janne & Valtteri jää kesätauolle ja podcast palaa uusin jaksoin syksyllä!

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *