Skrollaa alas
en
fi

KESÄN AURINGONLASKUT JA ÖLJYTAKAT / OLOHUONE-PODCAST

2 syyskuun, 2021

Kaupallinen yhteistyö: Timma

Olohuone 109

Olohuone on palannut kesätauolta! Kesällä mun ja Valtterin elämässä tapahtui paljon ja tässä jaksossa käydään koko kesä läpi tuttuun tapaan aakkosten avulla. Kesälomaa oli tarkoitus viettää kokonainen kuukausi – ehdittiinkö me palautua kiireisestä keväästä?

Millasia kotimaanmatkoja me tehtiin?

Mitä mun äidin puutarhassa tapahtui?

Miten Quattro liittyy kesälomaan?

Minkä vuoren Valtteri valloitti?

Tällä viikolla kuullaan myös, kumpaa meistä kosiskeltiin kuntavaaliehdokkaaksi kesän alkupuolella. Jaksossa puhutaan myös oman ajan tärkeydestä näin syksyn tullen ja parasta omaa aikaa on itsensä hemmottelu erilaisten kauneuspalvelujen parissa. Tällaiset palvelut löytyvät kattavasti Timmasta ja jaksossa tarjotaan Olkkarin kuulijoille alekoodi sovellukseen!

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *