Skrollaa alas
en
fi

POIS TIELTÄ RISUT JA MÄNNYNKÄVYT / OLOHUONE-PODCAST

16 syyskuun, 2021

Kaupallinen yhteistyö: CAP-Autokoulu

Olohuone 111

Vroom vroom! Saatiin Valtterin kanssa vihdoin suoritettua itsellemme ajokortit ja hiljattain meille onkin avautunut aivan uusi maailma. Tämä jakso käsitteleekin autokoulun suorittamista ja jaksossa vastataan kuulijoiden Instagramissa lähettämiin kysymyksiin sekä kerrotaan meidän tuoreista kokemuksista auton ratissa.

Millaiset odotukset meillä oli autokoulusta?

Mitä vinkkejä Valtterilla on antaa ajopelkoisille?

Kumpi haaveilee Teslasta?

Tapahtuiko autokoulussa mitään SOS-tilanteita?

Minkä mokan mä tein inssissä?

Milloin autokoulu kannattaa suorittaa?

Jaksossa käsitellään myös sitä, miten paljon autokoulun suorittaminen on muuttunut kymmenessä vuodessa sekä kuullaan CAP-autokoulun vastauksia kuulijoiden lähettämiin kysymyksiin. CAPin edustaja vastaa muun muassa siihen, millainen on jokaisen ajo-opettajan kauhuoppilas ja miten aikuisten opettaminen eroaa nuorten opettamisesta.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *