Skrollaa alas
en
fi

EPÄONNEN MATKA SEKÄ TOTUUKSIA TOISESTA / OLOHUONE-PODCAST

23 syyskuun, 2021
Olohuone 112

Olkkari on pitkästä aikaa siirtynyt studion ulkopuolelle ja tämä jakso on nauhoitettu hyvin kaukana mun ja Valtterin olohuoneesta. Me lähdettiin vaelluslomalle Saariselälle, eikä kommelluksilta ja ongelmilta ole vältytty – vuokra-autosta irtoilee osia ja ajomatka Espoosta Ouluun vei yli 11 tuntia. Jaksossa on kaksi eri teemaa: toisessa osassa me kerrotaan tapahtumarikkaasta vaellusreissusta ja toisessa osassa paljastetaan toisistamme erilaisia ennen kuulemattomia faktoja.

Kumpi pelkää pimeää?

Mitä Nintendo-hahmo kertoo ihmisen persoonallisuudesta?

Kumpi syö nuudelinsa suoraan paistinpannulta?

Miksi mun jaloille ei tehdä sopivia kenkiä?

Miten Valtteri hukkasi mun äidin metsään?

Jaksossa mietitään muun muassa tulostinten ja Mäkkärin pirtelökoneen sekä mun äidin ja Tanhupallon yhteyttä. Tällä viikolla pohditaan myös sisällöntuotannon ja kaupallisten yhteistöiden stressaavuutta ja perfektionismia.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *