Skrollaa alas
en
fi

UUTISKATSAUS: MAISA TORPPA VAI HENNA KALINAINEN? / OLOHUONE-PODCAST

30 syyskuun, 2021
Olohuone 113

Vuorossa on pitkästä aikaa Olkkarin uutiskatsaus! Reporttereina on tuttuun tapaan mä ja Valtteri ja tässä uutiskatsauksessa sukelletaan syvälle pian helpottaviin koronarajoituksiin sekä uuteen suomalaiseen tosi-tv -sarjaan. Uutiset myös usein kertovat meille, mikä arkinen asia tehdään väärin ja tässä jaksossa opitaan uutta aamukahvin juomisesta. Keskustellaan myös Mainonnan eettisestä neuvostosta sekä sen tekemistä huomautuksista.

Kohdellaanko vaikuttajia MEN:in toimesta eri tavalla kuin artisteja ja urheilijoita?

Mitä mieltä me ollaan pian purettavista koronarajoituksista?

Tapahtuuko mun elämässä pian tarpeellinen, mutta epämiellyttävä muutos?

Miksi Valtterin täytyy päivittää ansioluettelonsa?

Jaksossa pureudutaan myös Gossip Momsiin ja pohditaan toisinaan hyvinkin aggressiivista nettikiusaamista. Me lähetetään myös neuvoja ja terveisiä Maisa Torpalle sekä Henna Kalinaiselle ja paljastetaan, ollaanko me kalinaattoreita vai torppareita.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *