Skrollaa alas
en
fi

Q & A – REALITY-HAAVEITA JA VALHEELLISIA JUORUJA / OLOHUONE-PODCAST

7 lokakuun, 2021
Olohuone 114

Olohuoneessa ollaan pitkästä aikaa kysymysten ja vastausten äärellä – jaksossa on klassinen Q & A -teema. Me vastataan Valtterin kanssa @olohuonepodcast -Instagramissa lähetettyihin kysymyksiin ja aiheet vaihtelevat vihannesten punnitsemisesta outoihin juoruihin ja huonoihin pikaruokakokemuksiin.

Mistä pikaruokaravintolasta mä saan kylmiä väreitä?

Millaisia outoja juoruja meistä on liikkunut vuosien varrella ja miltä se on tuntunut?

Aikooko jompi kumpi meistä matkustaa vielä tänä vuonna?

Kumpi pärjäisi pidemmälle Selviytyjissä?

Minkä somekanavansa Valtteri poistaisi, jos olisi pakko?

Jaksossa me pohditaan myös, mihin suomalaiseen tosi-tv -ohjelmaan voitaisiin osallistua ja kerrotaan, ketkä on meidän suosikki-housewifet Real Housewives of -formaatista. Jaksossa mietitään myös, mikä voisi olla meidän kolmas lemmikki ja mä kerron kaneihin liittyvän traagisen tarinan mun lapsuudesta.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *