Skrollaa alas
en
fi

KUOLLUT KOIRA JA ELÄMÄÄ SIMULAATIOSSA / OLOHUONE-PODCAST

lokakuu 21, 2021
Olohuone 117

Vuorossa on tällä viikolla yksi Olkkarin klassikkojaksoista, eli Halloween-teemainen jakso, jossa me Valtterin kanssa reagoidaan meidän kuulijoiden elämän karmiviin kokemuksiin! Tämä jakso sopii täydellisesti kuunneltavaksi sateisena ja pimeänä syysiltana ja mielellään silloin, kun olet kävelyllä metsässä tai yksin kotona kynttilänvalossa. Yllättävän monet meistä kokevat erilaisia outoja asioita arkielämässä, mutta yleensä nämä asiat ovat järjellä selitettävissä – tässä jaksossa kuullaan sellaisia tarinoita, jotka eivät ole. Lokakuun loppupuolella tällaisia asioita tuntuu tapahtuvat enemmän, kuin muulloin ja jaksossa pohditaankin, tuoko henkimaailmasta puhuminen sen lähemmäksi tätä aisteilla havaittavaa maailmaa?

Mä en tykkää tehdä tällaista sisältöä – miksi?

Mitä tarkoittaa simulaatiossa eläminen ja miten sen voi havaita?

Millaisia outoja ääniä ja tapahtumia meidän kotona on viime aikoina tapahtunut?

Mitä Valtteri on mieltä enneunista?

Jaksossa me mietitään myös niitä hetkiä, kun on yksin kotona ja tuntuu siltä, että joku tuijottaa: tunnistaako ihminen silloin jonkun läsnäolon vai selittyykö tämä jotenkin muutoin?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *