Skrollaa alas
en
fi

10+ OHJETTA PAREMPAAN ELÄMÄÄN / OLOHUONE-PODCAST

lokakuu 28, 2021
Olohuone 118

Tällä kertaa Olkkarissa me annetaan erilaisia neuvoja elämänlaadun kohdentamiseen. Neuvojina on tietenkin teille tutut kokemusasiantuntijat mä ja Valtteri ja myönnetään kyllä, ettei aina muisteta itsekään noudattaa omia neuvojamme. Mä olen viime aikoina lukenut paljon self help -kirjoja ja samaan aikaan Valtteri on perehtynyt vastaavanlaiseen sisältöön TikTokissa: tässä jaksossa päästään siis olkkaripsykologeina jälleen vauhtiin! Osa neuvoista on tullut myös Olkkarin kuulijoilta @olohuonepodcast -Instagramissa.

Kuinka paljon ympäristö vaikuttaa meihin ihmisenä?

Onko intuitiossa järjen hiventäkään vai onko se pelkkää tunnetta?

Kasvavatko kaikki ihmiset läpi elämän?

Miten taistella tylsistymistä vastaan?

Jaksossa me pohditaan myös tämän hetken ilmiötä, jossa me kaikki haluamme kehittää itseämme koko ajan jossain. Ajaako tämä meidät uupumukseen vai voiko maaliviivan ylittää joskus?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *