Skrollaa alas
en
fi

YÖJAKSO: ELINKAUTINEN VAI KUOLEMANTUOMIO? / OLOHUONE-PODCAST

10 marraskuun, 2021
Olohuone 119

Olohuoneessa ollaan perinteisten teemojen äärellä ja tässä jaksossa on luvassa paljon levottomuutta sekä vähän vinksahtaneita lauseita: me nauhoitettiin jakso pitkästä aikaa yöllä. Lisämausteen myös podcastiin tuo mun YouTube-Joulukalenteri, joka on tänäkin vuonna kirottu. Uudessa jaksossa me vastataan erilaisiin kuulijoiden lähettämiin this or that -kysymyksiin, joissa ollaan todellakin selkä seinää vasten.

Frans vai Lucky?

Kuolemantuomio vai loppuelämä vankilassa?

Kumpi meistä ottaisi mieluummin hiiren kuin linnun kotiin?

Podcastin vai YouTuben lopettaminen?

Jaksossa me mietitään myös Kardashianeiden tapaa valita oma suosikkilapsensa sekä suurta kysymystä: peitto vai tyyny?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *