Skrollaa alas
en
fi

MUSTA PERJANTAI JA TEININÄ TYHJENNETTY TILI / OLOHUONE-PODCAST

marraskuu 18, 2021
Olohuone 120

Marraskuun lopun lähestyessä Olkkarissa keskustellaan ostokäyttäytymisestä. Black Friday ja Cyber Monday herättävät monissa erilaisia tunteita suuntaan ja toiseen ja kuluttamiseen liittyvät asiat ovat pinnalla somekeskusteluiden lisäksi perinteisessä mediassa. Sen vuoksi me päätettiin Valtterin kanssa vähän avata omia ajatuksiamme liittyen erilaisiin alennuskampanjoihin sekä omaan ostokäyttäytymiseen yleisellä tasolla.

Miten meidän kulutus on muuttunut vuosien saatossa?

Mihin me satsataan?

Mikä on mun paskin ostos ikinä?

Miksi Valtteri hankki luottokortin vasta tänä vuonna?

Millaisia hyviä ostoksia me ollaan viimeaikoina tehty?

Jaksossa me myös keksitään uusi bisnesidea liittyen hajuvesien etämyyntiin.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *