Skrollaa alas
en
fi

LIKAISET SALAISUUDET OSA 2: HÖYRYPYLLY JA KAKKALATTE / OLOHUONE-PODCAST

25 marraskuun, 2021

Kaupallinen yhteistyö: Lyko
Lyko

Yksi Olkkarin historian toivotuimmista jatko-osista on täällä, eli tässä jaksossa me Valtterin kanssa reagoidaan pitkästä aikaa kuulijoiden likaisiin salaisuuksiin ja noloihin tarinoihin. Näitä oli mahdollisuus kertoa anonyymisti ja kuulijat kevensivät sydäntään monissa asioissa.

Miten toimia, kun wc-hätä yllättää, ja vessa on varattu?

Onko oikein veloittaa tuplahinta ärsyttäviltä asiakkailta?

Millaiset yllätykset voivat vaania sovituskopeissa?

Miksi niin moni nolo tarina liittyy väärään paikkaan pissaamiseen tai kakkaamiseen?

Jaksossa me kerrotaan myös omat suosikkituotteet Lykon Black Week -valikoimasta ja annetaan vinkkejä meidän omiin kosmetiikan luottotuotteisiin liittyen. Jaksossa kuullaan anonyymit paljastukset myös meiltä, eli nolojen tarinoiden seassa on myös mun ja Valtterin tarinat – mutta mitkä ne ovat?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *