Skrollaa alas
en
fi

SOSIAALINEN MEDIA ILMAN SUODATTIMIA / OLOHUONE-PODCAST

4 maaliskuun, 2022
Olohuone-coverkuva-vakaa

Tässä jaksossa me pureudutaan pitkästä aikaa sosiaalisen median kiemuroihin ja nimenomaan kaikkeen siihen, mikä somessa turhauttaa meitä sekä vaikuttajina että somen kuluttajina. Vitsit irroitetaan kontekstista ja vlogilla esitellystä tonnikalareseptistä pitäisi saada sopiva myös kala-allergikoille. Myös Euroopan turvallisuustilanne herättää ajatuksia Ukrainan sodan myötä ja me kerrotaan omista tuntemuksistamme tilanteesta sekä siitä, mitä sinne sosiaaliseen mediaan tulisi tällä hetkellä päivittää: pitäisikö kaikkien hiljentyä vai voiko Instagramiin tehdä päivityksen tavallisesta arjesta?

Millä tavalla disclaimerit rajoittavat sisällöntuotantoa?

Mitä tarkoittaa whataboutismi?

Kuinka usein Valtteri nukkuu oikeasti lattialla?

Miksi mun piti piilottaa jalapenot kampanjakuvista?

Jaksossa me kerrotaan myös pyytämättömistä neuvoista ja siitä, mikä ero on hyvässä hengessä tarkoitetussa neuvossa ja mikä tuntuu vain vittuilulta.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *