Skrollaa alas
en
fi

HIMOWOLTTAAJAN JA KOTIKOKKAILIJAN PALJASTUKSET / OLOHUONE-PODCAST

23 maaliskuun, 2022

Olohuone-coverkuva-vakaa
Tässä jaksossa Olohuoneessa tuoksuu kauralaten sijaan muun muassa kaalilaatikko ja verilätyt kun me paneudutaan pitkästä aikaa ruoan maailmaan monelta eri kantilta. Jaksossa me vastataan @olohuonepodcast -Instagramissa tulleisiin kysymyksiin liittyen ruoan eettisyyteen, noutoruokaan sekä suosikkeihin ja inhokkeihin. Jaksossa paljastetaan myös, paljonko meillä on mennyt rahaa ruoan tilaamiseen vuosien varrella – miltä tuntui nähdä tarkka wolttaukseen mennyt summa?

Miksi mua on alkanut epäilyttää kananmunien syönti?

Millaisia uusia suosikkiherkkuja meillä on?

Miksi Valtteri kokee lihansyönnin vähentämisen vaikeaksi?

Millaiset reseptikyselyt huvittavat toisinaan?

Millaisia ajatuksia suomalainen ruokakulttuuri herättää meissä?

Jaksossa me jaetaan myös meidän suosikkikasvisruokareseptit sekä parhaat kotiin tilattavat ruoat. Valtteri myös kertoo, mitä mieltä hän on mauste-sheimaamisesta (ja mitä se edes tarkoittaa).

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *