Skrollaa alas
en
fi

VÄÄRISTYNYT RUOKASUHDE? / OLOHUONE-PODCAST

31 maaliskuun, 2022
Olohuone-coverkuva-vakaa

Tämän viikon jaksossa jatketaan ruokateemalla. Edellisessä jaksossa käsiteltiin suosikkiruokia ja suomalaista ruokakulttuuria ja tällä viikolla me jaetaan omia ajatuksiamme liittyen muun muassa dieettikulttuuriin ja ruokasuhteeseen sekä siihen, millä tavalla sosiaalinen media on vuosien saatossa vääristänyt suhdetta ruokaan ja liikuntaan. Keskustellaan myös niistä ruoista, joita kaivataan silloin, kun ollaan matkalla Suomen ulkopuolella.

Millä tavalla syömisestä pitäisi puhua omille läheisille?

Miksi itselleen on usein ankarampi kuin ystäville?

Mikä juoma pitäisi löytyä jokaisesta hotellihuoneesta ympäri maailmaa?

Paljonko me ollaan enimmillään tipattu ravintolassa?

Kumpi on syönyt kokonaisia mustekaloja PR-tapahtumassa?

Jaksossa me vinkataan myös meidän suosikkiravintolat Helsingistä sekä kerrotaan meidän suosikkitilaukset pizzeriasta ja McDonaldsista – jaksossa on siis paljon hyviä ruokasuosituksia syvällisen keskustelun lisäksi.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *