Skrollaa alas
en
fi

SUURIA MUUTOKSIA & TAIKALÄÄKE SAIRAUKSIIN / OLOHUONE-PODCAST

21 huhtikuun, 2022

Olohuone-coverkuva-vakaa
Me ollaan päästy vihdoin ylös sairasvuoteelta ja palattu Olkkariin tuttuun tapaan. Tämän viikon jaksossa me kerrotaan omat viimeaikaiset kuulumiset ja pohditaan omaa työrytmiä sekä kevään uusia tuulia. Jaksossa me kerrotaan myös kaikkein vituttavimmat asiat sairaana oloon liittyen sekä kerrotaan meidän parhaat vinkit Espoon nähtävyyksistä.

Mikä taikalääke auttaa kaikkiin sairauksiin mun äidin mielestä?

Ketkä olisivat Suomen Täydellisissä Naisissa?

Mikä vinkki Valtterilla on unettomuudesta kärsiville?

Mitä mun uudet työntekijät oikein tekevät?

Jaksossa me kerrotaan myös työyhteisön merkityksestä omaan sisällöntuotantoon sekä kaikista niistä haitoista, joita vajaat yöunet voivat aiheuttaa.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *