Skrollaa alas
en
fi

LEMPEITÄ SANOJA & HIPSUTTELUA: RAKKAUDEN KIELET / OLOHUONE-PODCAST

5 toukokuun, 2022

Olohuone-coverkuva-vakaa
Olkkarissa ollaan tällä viikolla pitkästä aikaa nettitestin äärellä, kun me Valtterin kanssa selvitetään meidän rakkauden kielet. Rakkauden kieliä on viisi ja ne voivat kertoa meille lisää läheisistämme; kuten jaksossa kuullaan, niin jopa me lähes kymmenen vuotta parisuhteessa eläneet saadaan uusia oivalluksia liittyen meidän kommunikointiin ja siihen, millaista välittämistä toinen kaipaakaan. Jaksossa keskustellaan rakkauden kielien lisäksi myös uusista työpöydistä sekä Met-gaalan asuista.

Mitä mieltä me ollaan Kylie Jennerin lippislookista?

Kumman rakkauden kieli on koskettaminen ja kumpi ei voi sietää hipsuttelua?

Miksi oman kumppanin rakkauden kieli kannattaisi selvittää?

Yllättääkö testin lopputulos meidät?

Jaksossa me mietitään myös, onko kumppanin rakkauden kielen tunnistamisesta oikeasti hyötyä vai onko kyseessä täyttä huuhaata – ainakin vakavamielistä testiä tehdessä meistä tuntui pitkälti siltä.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *