Skrollaa alas
en
fi

TEIDÄN NOLOIMMAT KÄNNITARINAT / OLOHUONE-PODCAST

12 toukokuun, 2022

Olohuone-coverkuva-vakaa
Tässä jaksossa me reagoidaan podcastin kuulijoiden anonyyminä kertomiin kännitarinoihin. Tarinat ovat juuri niitä, jotka saavat punan nousemaan poskille vielä vuosienkin jälkeen kun on juuri nukahtamassa ja niitä, joita voi ehkä sitten vanhainkodissa muistella jo vähän paremmalla mielellä. Alkoholin kanssa kannattaa muistaa olla varovainen, mutta aika monella on joskus unohtunut veden juonti drinkkien välissä tai tissuttelua on tullut jatkettua aamusta iltaan.

Miten toimia, jos herää alasti rappukäytävässä?

Millainen ilta johti Valtterin pahimpaan krapulaan?

Kuinka lyhyelle matkalle joku on ottanut Uberin?

Mitä mä opin nuorena vessan roskikseen liittyen?

Jaksossa me mietitään myös sitä, miksi laivoilla on kokolattiamatto ja miten moni voikaan humalassa pissata väärään paikkaan. Johtuuko jälkimmäinen biologisten vaistojen heräämisestä vai yhteiskunnan normien kritisoinnista? Taatelitaa ja luumuliluu!

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *