Skrollaa alas
en
fi

KESÄ 2022 – BUCKET LIST / OLOHUONE-PODCAST

19 toukokuun, 2022
Olohuone-coverkuva-vakaa

Toukokuu lähenee uhkaavasti loppuaan ja kesä on aivan hetken takana. Tällä viikolla Olkkarissa me jaetaan meidän kesälomasuunnitelmat. Ollaan  suunniteltu reissuja kotimaahan, ulkomaille sekä sukulaisten luo – miten saada aika riittämään kaikkeen? Suomen kesä on tunnetusti lyhyt ja vähäluminen ja onnistuneen kesän takaa tarkka ja aikataulutettu bucket list!

Kumpi murehtii jo nyt lehtien lakastumista?

Kumpi haluaa matkustaa aina tuttuihin kohteisiin ulkomailla ja miksi?

Onko Hangossa ikuinen auringonlasku ja pukeutuvatko kaikki pelkästään valkoiseen pellavaan?

Miksi kukaan ei jaa somekuvia Helsingin Kauppatorin maailmanpyörästä?

Jaksossa keskustellaan myös kesätapahtumien aiheuttamasta FOMO:sta, eli niistä hetkistä kun tuttavien ja ystävien Instagram Storyt täyttävät kaikista hauskoista kesän tekemisistä ja itsestä tuntuu siltä, että ei ole ehtinyt edes lähimmälle jäätelökioskille. Mietitään myös, miten saavuttaa täydellinen balanssi rentoutumiselle ja aktiviteeteille.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *