Skrollaa alas
en
fi

UUTISKATSAUS – SUOJELLAANKO LAPSIA LIIKAA PETTYMYKSILTÄ? / OLOHUONE-PODCAST

26 toukokuun, 2022

Olohuone-coverkuva-vakaa
Olohuone muuttuu tällä viikolla uutiskonttoriksi, kun me keskustellaan viime aikojen uutisotsikoista ja -aiheista. Tässä uutiskatsauksessa ei syvennytä kuitenkaan maailmalla tapahtuviin kauheisiin asioihin vaan pysytellään kevyemmissä tapahtumissa. Meitä puhututtaa muun muassa ruoan hinnan nousu, koirien luonne-erot sekä uusi Vain Elämää -kausi: vieläkö sinne löytyy artisteja ja ketä he oikein tänä vuonna ovat?

Miten paljon ruoan hinnan nousu verottaa Valtterin lompakkoa?

Mitä mieltä mä olen koirarotujen luonnekuvauksista?

Miksi koiran tulee antaa haistella ulkona?

Eriarvoistaako Hymypatsas-perinne oppilaita?

Kuuluuko Kuusamo Suomeen?

Jaksossa kuullaan myös, mikä on tärkeää tietää aurinkosuojaa valitessa ja millaisia merkintöjä purkeista löytyy. Me annetaan myös parhaat vinkit käsien suojaamiseen auringolta sekä kerrotaan, voiko kaksi vuotta vanhaan aurinkorasvaan enää luottaa.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *