Skrollaa alas
en
fi

VITTU KUN VITUTTAA – ENEMMÄN TAI VÄHEMMÄN / OLOHUONE-PODCAST

2 kesäkuun, 2022
Olohuone-coverkuva-vakaa

Tämän viikon Olkkarissa ollaan hyväksi havaitun klassikon parissa, eli taas päästellään höyryjä vanhan kunnon vitutusjakson muodossa! Tässä jaksossa rakenne on kuitenkin aivan erilainen kuin koskaan aiemmin: Olkkarin kuulijat lähettivät jaksoon erilaisia vituttavia aiheita, joista me Valtterin kanssa päästiin kertomaan, kumpi vituttaa enemmän. Jaksossa keskustellaan ja vertaillaan erilaisista verenpainetta nostattavista asioista elämän jokaiselta osa-alueelta. Alun kuulumiskimarassa saadaan tietää, minne me ollaan lähdössä lomamatkalle ja mitä projektia Valtteri on työstänyt viimeiset pari kuukautta.

Millainen ratkaisu mulla on jos yöunet ovat jääneet vähäisiksi?

Vituttaako meitä enemmän liiallinen kylmyys vai kuumuus?

Millä tavalla tulinen ruoka voi olla mautonta?

Miksi vanhusten varpaat ovat kippuraiset?

Jaksossa me kerrotaan myös, miksi meidän mielestä lomamatkalta on ihana tuottaa sisältöä ja miksi se muistuttaa meitä somen tekemisen alkuajoista. Tunnetaanko me painetta ottaa kuvia matkoilla vai tapahtuuko se kuin itsestään?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *