Skrollaa alas
en
fi

LOVE DOCTORS 3 – UUSIEN ONGELMIEN ÄÄRELLÄ / OLOHUONE-PODCAST

28 syyskuun, 2022
Olohuone 142

Olohuonepsykologien vastaanotto on auki jälleen! Ollaan Valtterin kanssa juuri rantauduttu takaisin rakkauden kaupungista Pariisista. Uudessa jaksossa pureudutaan sen kunniaksi Olkkarin kuulijoiden parisuhdeongelmiin.

Mikä auttaa turhaan mustasukkaisuuteen?

Voiko suhteen aikana ihastua muihin?

Milloin kannattaa olla puuttumatta ystävän parisuhteeseen?

Kerrotaan jaksossa myös, että selvittiinkö me Pariisin matkasta ilman kommelluksia ja mitä kävi Pradalle.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *