Skrollaa alas
en
fi

Q&A – PODIN TULEVAISUUS JA HOUSUT KINTUISSA / OLOHUONE-PODCAST

6 lokakuun, 2022
Olohuone-coverkuva-vakaa

Tällä viikolla meillä on Olkkarissa jälleen monen monta pähkinää purtavana, sillä on Q&A -jakson aika! @olohuonepodcast-Instagramissa sateli taas paljon mehukkaita kysymyksiä, jotka vievät keskustelun aina pankkiryöstöstä seuraajien stalkkaukseen.

Riittääkö pelkkä wc-paperi paskan pyyhkimiseen?

Miten huijarisyndrooman voi voittaa?

Mitä me ollaan saavutettu elämässä?

Mikä saa veren kiehumaan?

Jaksossa me pohditaan myös sitä, onko juhlan vai järkytyksen aihe löytää joulutuotteita kaupasta jo lokakuussa.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *