Skrollaa alas
en
fi

TUNNETAANKO ME EDES TOISIAMME? / OLOHUONE-PODCAST

20 lokakuun, 2022
Olohuone-coverkuva-vakaa

Tällä viikolla Olkkarissa puhutaan Instagramissa kiertäneistä työpaikkalistauksista sekä kilpaillaan siitä, kumpi meistä oikeastaan tunteekaan toisen paremmin. Viimeisen viikon aikana monet ovat listanneet omaan Instagram Storiesiin omat työtehtävänsä ja kevyenä hassutteluna alkanut haaste on herättänyt myös painavaa keskustelua työelämästä: Työpaikkalistausten vastapainona somessa on puhuttanut myös työelämän eriarvoisuus sekä se, millä tavalla eri ammatteja arvostetaan. Miksi monet kevyet aiheet kääntyvät painavaksi arvokeskusteluksi? Onko sosiaalinen media vakavoitunut viime vuosien aikana? Mitä kaikkea meidän täytyy ottaa huomioon silloinkin, kun tuottaa kevyttä viihdettä? Jaksossa työelämäkeskustelun lisäksi on myös pitkästä aikaa mukana peli, kun me pelataan Tunnetko minut? -lautapeliä. Kymmenen vuoden yhteiselon jälkeen voisi kuvitella tuntevansa toisen kuin omat taskunsa, mutta pelin kiperät kysymykset tuottavat meille myös hankaluuksia.

Mihin pikaruokaketjuun Valtteri samaistuu?

Mitä ruokaa mä söisin loppuelämänsä ajan?

Mikä kummittelussa kiehtoo?

Miksi festareilla telttaillessa täytyy aloittaa ryyppääminen heti aamusta?

Jakso on äänitetty vaihteeksi myöhään illalla kesken Joulukalenteriin liittyvien kiireiden, joten luvassa on aiheen lisäksi levottomia tarinoita Jenni Vartiaisesta sekä maailman parhaista tyynyistä. 

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *