Skrollaa alas
en
fi

REAGOIDAAN KUULIJOIDEN KAUHUTARINOIHIN – HALLOWEEN SPESIAALI / OLOHUONE-PODCAST

27 lokakuun, 2022
Olohuone-coverkuva-vakaa

Tällä viikolla Olkkarissa ollaan taas perinteisen Halloween-jakson äärellä kun me reagoidaan kuulijoiden lähettämiin tosielämän kauhutarinoihin. Verho todellisen maailman ja tuonpuoleisen välillä on pyhäinpäivän tienoilla ohuimmillaan ja myös mun ja Valtterin oma kotikummitus Irmeli on palannut kesälomaltaan. Jaksossa kuullaan muun muassa yhden kuulijan kotia riivanneesta hengestä sekä tuntemattomalta lahjaksi saadusta kirjasta.

Voiko menehtyneen henki jäädä kiinni kuolinpaikkaan?

Miten voi erottaa pahat henget hyvistä?

Milloin koti täytyy laittaa suosiolla myyntiin?

Jaksossa miehet pohditaan myös sitä, miksi kummitukset tuntuvat niin usein olevan valkoisiin pukeutuneita naisia ullakoilla. Nyt Halloweenin aikaan myös Olkkarin Instagramissa tapahtuu, sillä tehdään stoorissa tarot-tulkintoja! Onko sulla mielessä jokin kysymys, johon haluaisit vastauksen? Pohditko kenties, miltä sun loppuvuosi näyttää tai miten voit syventää ihmissuhteitasi? Nyt on mahdollisuus kysyä näitä kysymyksiä tarot-korteilta.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *