Skrollaa alas
en
fi

VINKIT KAKSKYMPPISILLE – VALITSE TAISTELUSI / OLOHUONE-PODCAST

3 marraskuun, 2022
Olohuone-coverkuva-vakaa

Olkkarissa on heitetty kurpitsat mäkeen ja nyt jaksoa nauhoitetaan jouluisissa olosuhteissa useiden joulukuusten keskeltä. Tässä jaksossa me annetaan meidän parhaat vinkit kakskymppisille, eli jakson teemana on How to survive in your 20’s. Jaksosta löytävät vinkkejä kyllä myös jo kolmenkymmenen vuoden rajapyykin ylittäneet, sillä näillä vinkeillä pääset elämässäsi eteenpäin. Jaksossa kuulet muun muassa, millä tavalla matkustaminen voi olla sijoitus.

Mitä rahaan liittyvää Valtteri katuu eniten?

Mitä mieltä mä olen mukavuusalueella olemisesta työelämässä?

Milloin kuuluu tietää, mitä haluaa tehdä elämällään?

Miten suhtautua vakaviin riitoihin perheenjäsenen kanssa?

Mikä on tärkeintä, mitä voit tehdä terveytesi eteen?

Jaksossa me mietitään myös kellojen siirtoa sekä joulukoristeiden laittamista marraskuussa – miksi vuoden pimeimpänä aikana pimennetään iltoja entisestään ja miksi jotkut eivät halua jouluvaloja jo hyvissä ajoin?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *