Skrollaa alas
en
fi

OLISINPA TIENNYT TÄMÄN ENNEN KUIN… OSA 2 / OLOHUONE-PODCAST

10 marraskuun, 2022
Olohuone-coverkuva-vakaa

Tällä viikolla Olkkarissa on jakso, josta on toivottu toista osaa jo useampi vuosi! Tässä jaksossa me käydään läpi muutamia elämäntilanteita, joissa oltaisiin toimittu toisin jos oltaisiin tiedetty paremmin. Jaksossa me kerrotan myös viimeaikaisia kuulumisia: käytiin yhdessä pienellä staycationilla Jätkäsaaressa, joka jostain syystä herätti meissä molemmissa hyvin erikoisen tunteen. Miksi lähteä Pariisiin tai Lontooseen kun voi mennä Jätkäsaareen? Myös verotustietojen julkistaminen herättää keskustelua meidän Olkkarissa (kuten varmaan jokaisessa suomalaisessa kahvihuoneessa). Jaksossa päästään Jätkäsaaresta ja verotustiedosta myös täyteainehoitoihin ja karvanpoistoon.

Minkä virheen Valtteri vältti juuri ja juuri mennessään kellumaan suolatankkiin?

Mitä mä olisin halunnut tietää ennen kuin otin täyteaineita huuliini?

Markkinoidaanko microbladingia harhaanjohtavalla tavalla?

Miten kulmakarvatrendi on muuttunut?

Miten kissankakka ja punaviini liittyvät toisiinsa?

Jaksossa kerrotaan myös tärkeä vinkki valkoviinin viilentämiseen jos pullo on unohtunut nostaa jääkaappiin ennen tarjoilua ja tähän liittyy erikoisella tavalla viinirypäleet. Ensimmäinen Olisinpa tiennyt tämän ennen kuin… -jakso löytyy Olkkarin alkuvaiheilta, se on jakso nro 12.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *