Skrollaa alas
en
fi

VIBRAATTORI SUKKALAATIKOSSA & PETTURIKUMPPANEITA / OLOHUONE-PODCAST

17 marraskuun, 2022
Olohuone-coverkuva-vakaa

Olohuoneessa ollaan tuttujen teemojen äärellä kun me reagoidaan olkkarilaisten likaisiin salaisuuksiin ja elämän noloimpiin tilanteisiin. Tässä jaksossa kuullaan muun muassa moraalittoman kahvinjuojan tarina sekä se, mitä tapahtuu jos kumppani ei päästä ajoissa vessaan. Ihmiset tekevät ihmeellisiä asioita silloin, kun kukaan ei ole näkemässä…

Mikä neuvo me annetaan hänelle, joka ei ole varma lapsensa isästä?

Mitä kaikkea yksi kuuntelijoista on jakanut äitinsä kanssa?

Miksi ihmiset säilyttävät vibraattoreja vaatteiden seassa?

Mitä mieltä me ollaan koirankakan hieromisesta naapurin oveen?

Jaksossa kuullaan myös, miten yksi kuulijoista selvitti kumppaninsa pettävän ja mitä voi pahimmillaan tapahtua, kun yliajattelee vessassa käyntiä. Jaksossa me kerrotaan myös meidän tulevista matkasuunnitelmista: tästä reissusta kuullaan varmasti vielä monta vuotta ja monet olkkarilaiset varmasti arvaavat matkakohteen jo ennen jakson kuuntelua.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *