Skrollaa alas
en
fi

Q & A – TOTUUKSIA SOMESTA / OLOHUONE-PODCAST

23 marraskuun, 2022

Olohuone-coverkuva-vakaa
Olohuoneen 150. jakso käsittelee meille hyvin tuttua aihetta: sosiaalista mediaa. Sosiaalinen media on meille loppumaton inspiraation, tiedon ja yhteisöllisyyden tunteen lähde mutta myös elinkeino. Jaksossa me vastataan podcastin kuuntelijoiden kiperiin kysymyksiin liittyen sosiaaliseen mediaan ja sen käyttöön.

Kumpi meistä oli jo päättänyt luopua someurasta vuosia sitten?

Miten me käsitellään somessa saatuja negatiivisia kommentteja ja kumpi blokkaa säälimättä ilkeitä kommentteja laittavat ihmiset?

Saavatko somen ammattilaiset paineita muiden julkaisuista?

Mikä Valtteria järkytti Tove-elokuvassa?

Jaksossa me annetaan myös vinkit sellaiselle, joka suunnittelee somen aloittamista mutta pelkää saavansa vihaa niskaansa sekä kerrotaan meidän ruutuajat. Kerron myös, mikä viimeaikainen tapahtuma sai minut pohtimaan muiden ihmisten näyttämistä somekanavissa – milloin yksityishenkilöstä tulee julkkis ja mitä kaikkea julkisuudessa täytyy kestää vai saavatko kaikki asettaa omat rajansa itse?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *