Skrollaa alas
en
fi

EI MISTÄÄN HINNASTA / OLOHUONE-PODCAST

8 joulukuun, 2022
Olohuone-coverkuva-vakaa

Pienen breikin jälkeen me ollaan taas istuttu mikkien eteen meidän olohuoneeseen. Tässä jaksossa me keskustellaan erilaisista enemmän tai vähemmän epämukavista tehtävistä ja mistä hinnasta me oltaisiin niitä valmiita tekemään.

Kumpi ei pieraisisi julkisella paikalla äänekkäästi edes miljoonasta eurosta?

Kumpi muuttaisi ihan mieluusti pysyvästi ulkomaille?

Miksi Valtteri huusi tuntemattomalle ihmiselle?

Miksi 100 000 € ei tunnu tarpeeksi suurelta palkkiolta siitä, että mä jättäisin parran vuodeksi ajamatta?

Jaksossa keskustellaan näiden aiheiden lisäksi myös käytöstavoista liikenteessä sekä mun YouTube Joulukalenterista – tänäkään vuonna kaikki ei ole mennyt aivan suunnitellusti ja yöunet ovat jääneet lyhyiksi…

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella YouTubesta ja Spotifysta sekä monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme, Instagram-tiliä, ja YouTube-kanavaamme, joissa mieluusti jatketaan keskustelua jaksoista! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *