Skrollaa alas
en
fi

TEIDÄN EPÄSUOSITUT MIELIPITEET JOULUSTA / OLOHUONE-PODCAST

10 joulukuun, 2022
Olohuone-coverkuva-vakaa

Tällä viikolla ollaan jouluisissa tunnelmissa ja vaikka jakso on kuunneltavissa tuttuun tapaan myös podcast-alustoilla, kannattaa nyt suunnata YouTubeen ja mun YouTube-kanavalle! Tämä jakso on nimittäin osa mun ikonista Joulukalenteria, eli poikkeuksellisesti äänen lisäksi on tarjolla myös videokuvaa. Jaksossa me reagoidaan meille lähetettyihin epäsuosittuihin mielipiteisiin jouluun liittyen. Joulussa puhuttaa jouluruoat, ekologisuus, jouluttaminen, Joulupukin kuuma linja ja oikea tapa syödä joulutorttu.

Mitä mieltä me ollaan kinkunsulattelulenkeistä?

Kuuluuko jouluna nauttia alkoholia?

Miten joulutunnelman saa säilymään pidempään?

Kumpi tuottaa vähemmän vaivaa: oikea kuusi vai tekokuusi?

Jaksossa me nautitaan kauralaten sijaan glögiä keskustelun lomassa ja annetaan oma painava mielipide muun muassa siitä, kuinka useasti Lumiukko-elokuva tulisi esittää aaton aikana.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella YouTubesta ja Spotifysta sekä monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme, Instagram-tiliä, ja YouTube-kanavaamme, joissa mieluusti jatketaan keskustelua jaksoista! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *