Skrollaa alas
en
fi

LEAVE BRITNEY ALONE / OLOHUONE-PODCAST

16 joulukuun, 2022
Olohuone-coverkuva-vakaa

Joulu lähestyy lähestymistään mutta Olkkarissa se ei ole tarkoittanut muuta kuin kauralaten vaihtumista glögikuppeihin. Uusimmassa jaksossa me vastataan muutamaan kysymykseen sekä kerrotaan meidän kuulumisia. Pohditaan Valtterin kadonnutta joulumieltä ja mietitään koronakevättä 2020. Onko aika kullannut muistot kun kotona oleminen tuntuu nyt ihanalta vai oliko pandemian alku todella ihmisiä yhdistävä tekijä? Jaksossa pohditaan myös uusia TikTokin salaliittoteorioita liittyen Britney Spearsiin.

Mitä mieltä Valtteri on Britneyn tilanteesta – vai onko mitään tilannetta edes meneillään?

Miksi monet haluavat spekuloida kauhuskenaarioita?

Mikä olisi täydellinen kaupallinen yhteistyö minulle ja miksi?

Millasia suunnitelmia meillä on New Yorkin matkalle?

Millaisen hotellihuoneen haluan?

Jaksossa me myös kerrotaan, mikä on täydellisen tuoksun salaisuus eli tästä jaksosta saa myös hyviä joululahjavinkkejä!

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella YouTubesta ja Spotifysta sekä monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme, Instagram-tiliä, ja YouTube-kanavaamme, joissa mieluusti jatketaan keskustelua jaksoista! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *