Skrollaa alas
en
fi

NEW YORK 2023 – VERENMYRKYTYKSIÄ JA TURVATTOMUUDEN TUNNETTA / OLOHUONE-PODCAST

19 helmikuun, 2023
Olohuone-coverkuva-vakaa

Vanha seinäkalenteri on heitetty roskiin nyt myös Olkkarissa ja uudet tuulet puhaltavat! Podcastille on ilmestynyt yhtäkkiä YouTube-kanava ja syistä tähän kerrotaan lisää tässä jaksossa. Suurimpana teemana uudessa jaksossa on kuitenkin meidän viimeisin New Yorkin matka, joka saattaa ikonisuudellaan ylittää jopa legendaarisen 2016 vuoden reissun samaan kaupunkiin.

Millainen kokemus oli vierailla New Yorkissa turistisesongin ulkopuolella?

Mikä teki meistä heti paikallisia?

Mitkä tapahtumat johtivat melkein verenmyrkytykseen?

Mikä virhe me tehtiin jokaisena aamuna hotellilta lähtiessä?

Mikä vinkki me annetaan Yhdysvaltoihin suuntaaville matkailijoille ja miten se liittyy vessassa käymiseen?

Jaksossa kuullaan näiden lisäksi myös Valtterin erikoisesta ostotapahtumasta sekä tuttuun tapaan mun epäonnistuneesta kenkävalinnasta. Me myös kerrotaan, missä vaiheessa tarjoilijaan kannattaa ottaa katsekontakti.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella YouTubesta ja Spotifysta sekä monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme, Instagram-tiliä, ja YouTube-kanavaamme, joissa mieluusti jatketaan keskustelua jaksoista! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *