Skrollaa alas
en
fi

Q & A – MEHEVÄT POHKEET, UMK JA UNELMIEN MATKA / OLOHUONE-PODCAST

23 helmikuun, 2023
Olohuone-coverkuva-vakaa

Vuoden ensimmäinen Q & A -jakso on nyt julkaistu! Kysymykset tulivat olkkarilaisilta @ olohuonepodcast Instagramissa ja tässä jaksossa me vastataan niihin. Jaksossa käydään läpi meidän kuulumiset sekä palataan molempien lapsuuteen pizzatäytteiden muodossa.

Kumpi harkitsee televisio-ohjelmaan osallistumista?

Kumpi on ylirasittunut?

Miten loppuvuonna podcastissa kerrotut astrologiset ennustukset ovat toteutuneet?

Miksi Olkkaria julkaistaan nyt myös YouTubessa?

Miten mä olen treenannut pohkeita?

Minne Valtteri matkustaa keväällä?

Jaksossa me kerrotaan myös toisen ärsyttävät paheet sekä parhaat puolet Espoossa asumisesta. Tällä viikolla uppoudutaan myös syväanalyysiin Uuden Musiikin Kilpailun artistikattaukseen liittyen – kenen pitäisi edustaa Suomea Euroviisuissa ja ollaanko me tässä yksimielisiä?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella YouTubesta ja Spotifysta sekä monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme, Instagram-tiliä, ja YouTube-kanavaamme, joissa mieluusti jatketaan keskustelua jaksoista! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *