Skrollaa alas
en
fi

VAALISPESSU: ”MIKÄÄN EI OLE MUSTAVALKOISTA” / OLOHUONE-PODCAST

23 maaliskuun, 2023
Olohuone podcast 2023

Eduskuntavaalien ennakkoäänestys on täydessä vauhdissa ja tästä syystä me ollaan olohuoneen sijasta Arkadianmäellä istuntosalissa (ainakin kuvitteellisesti). Tässä jaksossa paneudutaan 2.4.2023 järjestettäviin eduskuntavaaleihin, äänestämiseen sekä poliittiseen päätöksentekoon. Molemmat ollaan sitä mieltä, että tämän vuoden eduskuntavaalit ovat erityisen tärkeät ja tästä syystä äänestämisen merkitys korostuu entisestään.

Ketkä eduskuntavaaleissa yleensä äänestävät?

Miten löytää oma ehdokas?

Millaisten teemojen perusteella mä ja Valtteri äänestetään näissä vaaleissa?

Millaisia kompastuskiviä sähköisessä äänestämisessä voi ehkä olla?

Millainen kokemus mulla oli edellisen kerran vaaliuurnilla?

Jaksossa keskustellaan myös siitä, millaiset puolueet menestyvät sosiaalisessa mediassa ja mistä niiden menestys johtuu. Me molemmat mietitään myös, tuleeko sosiaalisesta mediasta liian yksipuolinen kuva verrattuna vaalitentteihin. Pitäisikö politiikasta tehdä helposti lähestyttävämpää vaikka kaikilla asioilla on kääntöpuoli? Jaksossa selviää myös, mitä puolueita me äänestetään tulevissa vaaleissa…

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella YouTubesta ja Spotifysta sekä monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme, Instagram-tiliä, ja YouTube-kanavaamme, joissa mieluusti jatketaan keskustelua jaksoista! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *