Skrollaa alas
en
fi

VASTATAAN INTERNETIN POLTTAVIMPIIN KYSYMYKSIIN OSA 2 / OLOHUONE-PODCAST

30 maaliskuun, 2023
Olohuone podcast 2023

Me syöksyttiin päät edellä Internetin syövereihin etsiessämme kummallisia kysymyksiä, joihin vastata tässä jaksossa. Todella erikoiset asiat selvästi mietityttävät ihmisiä ympäri maailmaa, mutta onneksi monet voivat näihin myös samaistua!

Minkä sisäelimen Valtteri pesisi, jos voisi valita?

Mihin historialliseen hetkeen mä haluaisin palata?

Kumpi meistä teki lapsena lautaselle maailmoja ruoasta?

Mitä ihmeellistä on Titanicissa?

Kumpi lyö jatkuvasti varpaansa johonkin esteeseen ja miten tämä liittyy kauramaitoon?

Jaksossa me pohditaan näiden lisäksi myös mielenkiintoisia kuolemanjälkeisiä tilastoja sekä sopivaa titteliä elämäkertaelokuville. Toinen meistä päätyy nimeen Ihana Elämä ja toinen nimeen Onneton Puuhastelija – kumpi on kumpi?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella YouTubesta ja Spotifysta sekä monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme, Instagram-tiliä, ja YouTube-kanavaamme, joissa mieluusti jatketaan keskustelua jaksoista! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *