Skrollaa alas
en
fi

Q & A: ANONYYMIT KYSYMYKSET OSA 2 / OLOHUONE-PODCAST

16 huhtikuun, 2023
Olohuone podcast 2023

Torstaina julkaistu jakso saa tänään jatkoa, kun me vastaillaan meille anonyymisti lähetettyihin kysymyksiin. Olkkarissa on totuttu rikkomaan tabuja kauralaten ääressä ja tässä jaksossa niitä rikotaan vähän lisää, kun me vastataan kysymykseen liittyen meidän henkilökohtaiseen uskontosuhteeseen. Uskontosuhteen lisäksi jaksossa me molemmat annetaan meidän vinkit parempaan henkiseen hyvinvointiin sekä pienellä että suurella skaalalla.

Kumpi katkeroitui kirkkoa kohtaan joskus varhaisaikuisena?

Kumpi kirjoittaa käsikirjoituksen ennen virallisia puheluita?

Montako lokkia meidän asunnossa pitäisi olla, ennen kuin me ajateltaisiin, että joku on tuonut linnut meidän asuntoon?

Mikä on työtehtävänä yllättävän raskas ja uuvuttava?

Tässä jaksossa selviää myös, onko meillä seksileluja ja millainen kokemus akupunktio oli mun mielestä.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella YouTubesta ja Spotifysta sekä monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme, Instagram-tiliä, ja YouTube-kanavaamme, joissa mieluusti jatketaan keskustelua jaksoista! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *