Skrollaa alas
en
fi

SINÄ <3 MINÄ & 1000 € SAKOT / OLOHUONE-PODCAST

27 huhtikuun, 2023
Olohuone 165

Olohuoneessa on jälleen lautapeli-ilta kun me tartutaan uuteen keskustelupeliin. Sinä <3 Minä -pelissä pariskunnat voivat testata tietämystään toisistaan erilaisten kysymysten avulla ja pelissä on tarkoitus selvittää, tunnetaanko me kaikki toistemme salaisuudet. Pelin lisäksi jaksossa saadaan tärkeä opetus liikennesäännöistä kun me kerrotaan, millaisen virheen vuoksi toinen meistä sai tuhannen euron sakot.

Minkä asian haluaisimme muuttaa omassa parisuhteessa?

Millaisilla tavoilla me osoitetaan rakkautta toisillemme?

Miten ystäville voi kertoa välittämisestä? Onko olemassa seksikästä ruokaa?

Mistä asiasta Valtteri on saanut paheksuntaa?

Miksen huomaa pölyä meidän yhteisessä asunnossa?

Tällä viikolla me kerrotaan myös mun uusista elämäntavoista sekä pohditaan, minne meidän kotikummitus joutuisi jos meidän pitäisi luopua omasta mikroaaltouunista.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella YouTubesta ja Spotifysta sekä monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme, Instagram-tiliä, ja YouTube-kanavaamme, joissa mieluusti jatketaan keskustelua jaksoista! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *