Skrollaa alas
en
fi

EPÄSUOSITUT MIELIPITEET: KÄÄRIJÄ & ETÄSUHTEET / OLOHUONE-PODCAST

18 toukokuun, 2023
Olohuone 168

Tässä jaksossa me reagoidaan pitkästä aikaa Olkkarin kuulijoiden epäsuosittuihin mielipiteisiin. Jaksossa keskustellaan muun muassa Britney Spearsin tilanteesta: onko salaliittoteorioilla pohjaa vai onko Britney todella vapaa? Tällä viikolla puhuttaa tietysti myös Euroviisuissa tapahtunut ryöstö sekä etäsuhteet.

Miksi joku nauttii etäsuhteesta ja mitä mieltä me ollaan omasta etäajastamme seurustelun alkuvaiheissa?

Viekö parisuhteessa toisen edessä röyhtäily pois intohimon?

Saako kaverin entiseen kumppaniin koskea?

Jutellaan myös siitä, miten läheisen huonoa käytöstä saa parhaiten muutettua: toimiiko suora keskustelu vai selän takana puhuminen…

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella YouTubesta ja Spotifysta sekä monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme, Instagram-tiliä, ja YouTube-kanavaamme, joissa mieluusti jatketaan keskustelua jaksoista! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *