Skrollaa alas
en
fi

JANNE SHOW: SOMEURA & AHNEUS / OLOHUONE-PODCAST

25 toukokuun, 2023
Olohuone 169 (1)

Tällä viikolla Olkkarin sohvalla on aika väljää, sillä Valtteri on pakannut matkalaukkunsa ja lentänyt maailman toiselle puolelle Etelä-Koreaan. Mikin ääressä on siis poikkeuksellisesti vain minä, ja Olkkarissa kuullaankin ensimmäistä kerta ikinä The Janne Show! Jaksossa kuullaan, miltä musta on tuntunut olla yksin kotona – kyseessä on ensimmäinen kerta, kun me ollaan toisistamme erossa näin kauan sitten vuoden 2012. Pelkästään tästä en kuitenkaan juttele, vaan kerron myös eräästä dokumenttisarjasta, joka on herättänyt minussa paljon ajatuksia.

Kuka on ruotsalainen Bianca Ingrosso ja miksi hän kiinnostaa mua?

Millainen Ruotsin vaikuttajaskene on verrattuna Suomeen?

Miksi suomalaiset vaikuttajat eivät perusta yrityksiä oman henkilöbrändinsä kylkeen?

Pohdin jaksossa suomalaisen ja ruotsalaisen vaikuttajaskenen eroja ja tulen siihen lopputulokseen, että Suomen vaikuttajaverkostot eivät ole onnistuneet alan kehittämisessä yhtä hyvin, kuin rakkaassa länsinaapurissamme. Mistä tämä johtuu ja mitä olisi mun mielestä voinut tehdä toisin jo vuonna 2015?

Olohuone 169 (2)

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella YouTubesta ja Spotifysta sekä monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme, Instagram-tiliä, ja YouTube-kanavaamme, joissa mieluusti jatketaan keskustelua jaksoista! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *