Skrollaa alas
en
fi

JANNE SHOW: TOTUUS KIINTEISTÖNVÄLITYKSEN KULISSEISTA / OLOHUONE-PODCAST

1 kesäkuun, 2023
Olohuone podcast 2023

Janne Show saa jatkoa tällä viikolla! Tämän viikon jaksossa kerron tarkemmin uudesta työstäni kiinteistönvälitysalalla, sillä piakkoin on ilmestymässä haastattelu mun alanvaihdoksestani. Vai onko kyseessä alanvaihdos, jos työt somevaikuttajana edelleen jatkuvat? Olen saanut paljon kysymyksiä liittyen uuteen urapolkuun monessa eri kanavassa ja tässä jaksossa kuullaan kattavat vastaukset kaikkeen.

Miltä uusi työyhteisö on tuntunut?

Miten ihmeessä mun aika riittää kaikkeen?

Millainen palkkausjärjestelmä alalla on ja miksi se on kummastuttanut mun läheisiä?

Millaiset kiinteistönvälitysyritykset tuntuvat mun mielestä luotaantyöntäviltä?

Jaksossa kuullaan myös, miksi uusi ura somesta erillään on tuonut uutta innostusta myös sosiaalisen median tekemiseen ja millaisia kokemuksia mulla on eri toimittajista ja haastatteluista – aina kaikki ei ole mennyt nimittäin ihan putkeen.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella YouTubesta ja Spotifysta sekä monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme, Instagram-tiliä, ja YouTube-kanavaamme, joissa mieluusti jatketaan keskustelua jaksoista! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *