Skrollaa alas
en
fi

OLKKARI IS BACK – IRTISANOUTUMISEN SYYT & UUSI KOTI / OLOHUONE-PODCAST

syyskuu 7, 2023
Olohuone 170

Syyskuu on täällä, eli ainakin kalenterin mukaan kesä on ohitse. Tämä tarkoittaa myös Olkkarin paluuta teidän televisioihin, läppäreihin sekä kuulokkeisiin – tällä kertaa videomuodossa! Ensimmäisessä syyskauden jaksossa me käydään läpi kesän kuulumiset sekä kerrotaan, mitä elämässä on meneillään näin syksyn saavuttua Helsinkiin.

Mikä oli meidän kesän huippukohta?

Millaisia vinkkejä meillä on antaa muuttoa varten?

Mikä Valtterin päivitys sai mut miettimään omia uravalintoja?

Miksi irtisanouduin edellisestä työpaikastani?

Jaksossa me kerrotaan myös meidän tavoitteista tulevalle syksylle sekä pohditaan erilaisia sanontoja: minne se yrittänyt jätetään laittamatta ja mistä ihmeestä kieleemme on hiipinyt summa summarum?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella YouTubesta ja Spotifysta sekä monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme, Instagram-tiliä, ja YouTube-kanavaamme, joissa mieluusti jatketaan keskustelua jaksoista! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *