Skrollaa alas
en
fi

JANNEN TAPATURMA JA ERILAINEN Q & A / OLOHUONE-PODCAST

syyskuu 28, 2023
Olohuone 178

Treffiaktiviteettia tarjolla! Tällä viikolla me vastataan sellaisiin kysymyksiin, joita ei tule usein kysyttyä kumppaniltaan (tai muilta läheisiltä). Joitakin näistä kysymyksistä ei tule kysyttyä edes itseltään – milloin viimeksi mietit, mikä oli lapsuutesi onnellisin muisto? Jaksossa kuullaan molempien vastaukset tähän ja moneen muuhun.

Kumpi ihaili lapsena sisaruksiaan eri syistä?

Kumman lapsuusmuistoon liittyy särkynyt kahvipannu?

Mitä Valtteri odottaa jokaiselta päivältään?

Minkä kappaleen haluaisin laulaa karaokessa?

Jaksossa kuullaan myös storytime mun onnettomuudesta ja miten pahimmat pelkoni toteutuivat Helsingin kauppatorilla. Kiteytyykö julkisella paikalla kaatumiseen suomalaisuuden syvin ydin, jolloin ei vain halua olla vaivaksi muille?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella YouTubesta ja Spotifysta sekä monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme, Instagram-tiliä, ja YouTube-kanavaamme, joissa mieluusti jatketaan keskustelua jaksoista! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *